crew2014

Overview

  • Founded Date August 25, 1995
  • Sectors Accounting
  • Posted Jobs 0
  • Viewed 54

Company Description

Hogyan játszik a póker?

Van egy pár oka ennek. Még akkor is, ha egy párt tartasz, az ellenfelednek jobb lapjai lehetnek, ezért jobb, ha olyan kezekkel hajtasz össze, mint a Tjs vagy kevesebb. Az ellenfelek valószínűleg 100% -ban hívják az időt. Choosing Your online poker Paradise. Ahogy elindul a keresés, hogy megtalálja a tökéletes póker oldal, ne feledje, hogy egyetlen platform nem univerzálisan a legjobb. Érdekel a legmodernebb grafika és a lenyűgöző játék, vagy elégedett egy egyszerűbb felület, amely elvégzi a munkát?

A legfontosabb az, hogy olyan webhelyet találjon, amely megfelel a játékstílusának, felajánlja a szeretett játékokat, és biztonságos és élvezetes környezetet biztosít. Szóval, szánjon időt, fedezze fel a lehetőségeket, olvassa el a véleményeket, és talán még kipróbáljon néhány webhelyet is, a virtuális póker világ az Ön osztriga, várva, hogy feloldódjon egy felejthetetlen élményre.

Ön egy versenyrajongó, tömeges nyereménypályákat és intenzív versenyt keres? A végén a legjobb póker oldal az Ön személyes preferenciáit és prioritásaitól függ. Vagy inkább a kisebb tétekkel és a lazább játékkal rendelkező készpénzes játékokat részesíti előnyben? Az ok, amiért ezt meg akarod tenni, az, hogy amikor meglátod az ellenfél lyukkártyáit, láthatod, hogy milyen kártyákat tartanak. Óriási különbség van az 5 és a 6 lap között, így a kártya megszerzésének valószínűsége alapján kell kiválasztania a kezét, és nem azt, amit úgy gondolja, hogy a kezével fog legyőzni.

Ha az asztalra hajolnak, tudod, hogy nem biztosak abban, hogy mit tegyenek. Másrészt, ha a székükre támaszkodnak, akkor magabiztosak. Megpróbálhatják meghatározni, hogy mi legyen a kezük. A testbeszédét is észreveszed. Ezután kis esélye van a veszteségre (nagy jutalommal, ha jól játszik), és kis esélye van a győzelemre, ami 20 big blindt ér. Most több mint 500 dollárt nézel az asztalra! Hosszú távon mindig jó ötlet, hogy kezdődik 10 nagy blind.

A blöffölés mellett van egy másik kifejezés egy hasonló stratégia számára. Ezt úgy hívják, hogy „a kártyáit a mellkasához közel játssza”, vagy ahogy szeretjük, „a mellkashoz közel játssza” Fontos megjegyezni, hogy még akkor is, ha nem tudod legyőzni az ellenfél kezét, ha a legalacsonyabb zsetonnal rendelkezel, megnyeri a kezét. Tehát így, ez nem arról szól, hogy megverte valakit a kezével, ez arról szól, hogy a legalacsonyabb chip halom.

Azonban, ha megtanulhatja, hogy jól olvassa el az ellenfelét, akkor jó úton lesz, hogy sikeres pókerjátékos legyen. Mindig lesznek pillanatok, amikor tévedsz. Természetesen az ellenfelek olvasása nem pontos tudomány. Ezek csak néhány általános iránymutatás, de ha megnézzük a WSOP néhány legjobb játékosát, soha nem tűnik úgy, hogy egy nagy pénz kéz rossz végén kerülnek.

Designed by: Avando Mitchell